Design boekenkast op maat geleverd

Een design boekenkast voor een betaalbare prijs en nog om maat ok? Ja dat kan bij Von Essen Design.

Een boekenkast hoeft van zichzelf niet saai te zijn. Helaas zien we maar al te vaak boekenkasten die puur praktisch van opzet zijn: ze moeten veel boeken kunnen herbergen. Om dergelijke boekenkasten toch toonbaar te maken worden ze vaak geschilderd of juist mooi gelakt en voorzien van ornamenten en atributen in de boekenkast.

Ik ben van mening dat een boekenkast niet alleen functioneel moet zijn maar teven een eyecatcher moet zijn. Een boekenkast is immers een groot meubel in een kamer. Met mijn speelse boekenkast ontwerp is het niet langer een groot en vaak lomp object maar wordt het een gespreksonderwerp en een mooi meubel.

Hoe ben ik tot dit ontwerp gekomen?

De wens was een wandmeubel, met een kleine werkplek en ruimte voor openhaardhout en een wijnrack.  Uitgangspunt was het ontwerp van mijn 6 Graden Boekenkast.  Het resultaat is 3 meter breed, met één vak voor een dozijn "floating" wijnvlessen, en drie vakken gereserveerd voor brandhout,  De speciale "inserts" zijn verwijderbaar en ook verwisselbaar tussen de vakken.  De werkplek heeft een uitschuifbaar toetsenbord en genoeg ruimte voor een behoorlijk scherm.

"Dit is de kast van ons leven!" werd door de opdrachtgever geroepen zodra hij het meubel in de leefruimte zag, breede grijns op zijn gezicht! 

U kunt een van de eigenaren worden van deze design boekenkast. Weet u welke afmeting de boekenkast bij u mag worden? Stuur mij dan een e-mail en ik vertel u wat de boekenkast u kost. Uiteraard kan ik de boekenkast voor u afleveren in elke gewenste kleur of design, dat is het voordeel van maatwerk. 

Omdat ik de boekenkast zelf heb ontworpen en deze, bij voorkeur, rechtstreeks lever zijn de prijzen ook uiterst scherp. De ideale kans om een design meubelstuk te verkrijgen voor een betaalbare prijs!

 

MEER WETEN...KLIK HIER